The Bank Job! En masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye!


"21 mart 2008 tarihinde vizyona giren film. Konusu şöyle; Eylül 1971'de, hırsızlar Londra'daki bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca sterlin değerinde nakit para ve mücevheri çaldılar. 

Çalınanların hiçbiri bulunamadı. kimse tutuklanmadı. soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra birleşik krallık hükümetinin basına "d uyarı"sı yaparak susturmasıyla ortadan kalktı. 

bu film o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye." 

Uludağ sözlükte yazan "baskalaricehennemdir" in entrysi filmi böyle tanımlıyor. (Bu arada, o da yazıyı muhtemelen beyazperde.com'dan almış ya da sitedeki yazı da onun)


Aksiyon sahneleri kadar, gerçek bir olaydan esinlenildiğine ilişkin söylem (bundan emin değilim hakkında birşey bulamadım ama bu olmadığı anlamına gelmez tabi) ve senaryoya iyi giydirildiğini düşündüğüm stratejik akıl oyunları, izlemeye değer bir film çıkarmış ortaya.

Yorum Gönder

0 Yorumlar